Eenvoudig en snel een container huren

Kies het soort afval, het formaat van de container, de huurperiode en vul uw gegevens in. U kunt bij ons terecht voor alle soorten afval en verschillende maten containers. Van een inhoud van 8m³ tot een 40m³ container.  3 werkdagen van te voren kunt u zelf uw gewenste tijd van leveren aangeven. Indien u op korte termijn een container nodig heeft, dan nemen wij contact met u op om de gewenste tijd van leveren af te stemmen.

Levertijden

Als u een container huurt hebben wij gemiddeld 1 werkdag nodig om de levering in orde te maken. De containers kunnen op werkdagen worden geleverd van 07:00 uur tot 16:00 uur. Wij kunnen uw container op werkdagen ophalen van 07:00 uur tot 17:00 uur.

Prijzen

De prijs voor de verhuur van een container is inclusief BTW, stort- en transportkosten. Dit betekent dat de container wordt geleverd, opgehaald en uw afval wordt gestort. De eerste week van verhuur zit inbegrepen bij de prijs. Daarna worden extra kosten berekend.  Ook zijn de transportkosten binnen een straal van 25 km van Wijchen bij de prijs inbegrepen. Valt uw adres buiten deze regio, dan berekenen wij een meerprijs voor het vervoer van de container.

Container huren

U kunt onze containers gebruiken voor o.a. puin, hout, grond, zand, metaal en sloopafval.

Afvalsoorten

Onze containers zijn geschikt voor al uw soorten afval. Wij kunnen dit vervolgens gemakkelijk afvoeren en recyclen.

Wij helpen u graag

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een container of weet u niet welke container geschikt is voor uw afval? Neem dan contact met ons op.

Dit formulier wordt beveiligd door ReCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Aanmelden