Zand, grind en grond

Wij kunnen voor u drie verschillende soorten zand, grind of grond leveren:  

  • Vulzand (00/11): wordt gebruikt voor de opvulling van een stuk grond of bij bestrating. Met dit gele zand kun je een bestrating of een tuin verhogen. 
  • Metselzand (00/02): wordt gebruikt om metselmortel aan te maken bij de bouw van muren en funderingen. Metselzand is hiervoor geschikt omdat het de juiste hardheid heeft. 
  • Zwarte grond: is schone grond die wordt gebruikt voor uw tuin zoals het ophogen of bij het aanleggen van borders of als ondergrond.
  • Menggranulaat (0-31,5): wordt gemaakt van puin dat vrijkomt bij sloopwerkzaamheden en bestaat uit gebroken bakstenen en betonpuin. Dit kan worden gebruikt als fundering voor bijvoorbeeld uw oprit of parkeerplaats.

Hoeveelheden

U kunt naar wens de hoeveelheid zand, grind of grond bestellen per kubieke meter (m³). Het kan los worden gestort, in een big bag worden geleverd of in een container worden geleverd.

Levering

Als u zand, grind of grond wilt laten leveren hebben wij gemiddeld 1 werkdag nodig om de levering in orde te maken. Wij leveren op werkdagen van 07:00 uur tot 16:00 uur.

Prijzen

De vrachtkosten binnen een straal van 25 km van Wijchen zijn inbegrepen bij de prijs. Valt uw adres buiten deze regio, dan berekenen wij een meerprijs voor de levering van zand, grond of grind.  Vrachtkosten worden berekend in twee klassen: 1 tot 5 kuub en meer dan 5 kuub.

Neem contact met ons op

Staat wat u zoekt er niet tussen? Wij kunnen u waarschijnlijk wel helpen. Bent u geïnteresseerd in een van onze services, schroom dan niet om contact op te nemen! Bel ons op tel: +31(0)24-6423991 of neem contact op via het contactformulier.

Dit formulier wordt beveiligd door ReCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Aanmelden