Het slopen van kleine tot grote projecten

U kunt bij ons terecht voor kleine tot grote of complexere klussen. Van de sloop binnen een pand, een renovatie of een totaalsloop. Wij slopen tuinhuizen, woonhuizen, stallen, boerderijen, bedrijfspanden of flatgebouwen.  Een sloop kan nodig zijn omdat het fundament beschadigd is of een pand niet meer voldoet aan de eisen of uw wensen. Wij verzorgen het hele proces rondom de sloop. Naast het slopen van jouw gebouw, regelen wij ook de voorbereiding en de nazorg van de sloop.

Vakkundig werk

Voordat wij het gebouw gaan slopen, komen wij langs ter inspectie. Tijdens de inspectie wordt gelet op de staat en de structuur van het gebouw met de bijbehorende omvang. Er wordt in kaart gebracht waar er eventuele gevaarlijke stoffen, zoals asbest, aanwezig kunnen zijn. De asbest wordt op een veilige manier verwijderd als deze wordt aangetroffen. Met onze machines gaan wij vakkundig en veilig te werk om de klus te slopen. Wij werken met ervaren vakmensen. De sloop wordt stapsgewijs aangepakt met aandacht voor het milieu en de omgeving. Onze sloopsorteergrijper levert precisiewerk en kan het afval sorteren. Wij zijn in het bezit van de benodigde certificaten om te slopen volgens de gestelde veiligheidsvoorschriften, normen en regels.

Een pand veilig en milieubewust laten slopen

Wij voelen ons ervoor verantwoordelijk dat er circulair wordt gesloopt. Ons doel is om zoveel mogelijk materialen die vrijkomen tijdens de sloop te hergebruiken. Zodoende wordt aan de sloopmaterialen een nieuwe waarde gegeven door het eerst te sorteren en vervolgens te recyclen. Door gebruik te maken van het juiste materiaal tijdens de sloop, proberen wij de overlast van geluid en stof zoveel mogelijk te beperken.

Naast sloopwerk ook grondwerk

Nadat we de sloop hebben uitgevoerd, is de grond weer bruikbaar. Deze kunnen wij ook met behulp van ons grondwerk weer gereed maken voor nieuwbouw of het verbeteren van de grond. Bestaat de grond onder het sloopwerk uit klei- of een veenlaag, dan kan deze vervangen worden door een zandlaag. Ook kan de grond verbeterd worden met gebroken puin. 

Sloop in een pand 

Voor de sloop in een pand verwijderen wij de vloeren, de binnenwanden, het plafond en kunnen wij deursparingen uitzagen.

Gedeeltelijke sloop van een pand

Dit kan zijn voor een aan- of nieuwbouw of alleen het laten staan van de betonconstructie.

Duurzaam sloopwerk

Samen met onze opdrachtgevers zijn wij verantwoordelijk voor de omgeving. Daarom is circulair slopen een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Het doel is om zoveel mogelijk materialen her te gebruiken zodat er minder materiaal wordt gestort of verbrand. Wij scheiden de afvalsoorten aan de hand van een scheidingsplan:

B-hout

Dit hout wordt naar een recyclebedrijf gebracht. Hier wordt het hout ontdaan van spijkers, schroeven en dergelijke. Het hout gaat vervolgens naar de vezelplaatindustrie die het verwerkt tot spaanplaten of pallets.

Bouw- en sloopafval

Bouw- en sloopafval is tijdens de sloop moeilijk te scheiden. Bouw- en sloopafval zal in de secundaire afvalstroom bij een sorteerbedrijf worden gescheiden in diverse te hergebruiken afvalstromen.

Ferro metalen (Ijzer)

Ijzer gaat via de ijzerhandel naar de hoogovens. Hier wordt het ijzer verwerkt tot nieuwe staalproducties zoals staalprofielen of staalplaten.

Non ferro-metalen

Koper en aluminium worden in de voorsloop gescheiden gehouden en afgevoerd naar de ijzerhandel. Het koper zal opnieuw verwerkt worden tot koperproducten, zoals koper t.b.v. E- en W-installaties. Het aluminium wordt verwerkt in nieuwe aluminium producten, zoals profielen of platen.

Dakbedekking

Dakbedekking zal worden hergebruikt voor de productie van nieuwe dakbedekking.

Mengpuin

Mengpuin wordt op locatie met een puinbreker gebroken tot puingranulaat 0-31,5. Dit granulaat wordt op locatie hergebruikt als wegfundering of grondverbetering.

Betonpuin

Betonpuin wordt gerecycled voor hergebruik in wegfunderingen en in de betonindustrie.

Gips

Gips wordt door een recyclebedrijf hergebruikt om gips tot grondstof te verwerken. Producten waarin gips wordt toegepast zijn bijvoorbeeld GIBO blokken.

Kunststof

Kunststof wordt hergebruikt tot nieuwe kunststofproducten.

Neem contact op

Staat wat u zoekt er niet tussen? Wij kunnen u waarschijnlijk wel helpen. Bent u geïnteresseerd in een van onze services, schroom dan niet om contact op te nemen! Bel ons op tel: +31(0)24-6423991 of neem contact op via het contactformulier.

Dit formulier wordt beveiligd door ReCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Aanmelden