Fundering, bouwput of kelder uitgraven

Met onze graafmachines en mobiele kranen graven wij met precisie uw fundering, bouwput of kelder uit. We zorgen ervoor dat er geen vaste laag vrijgegraven wordt. Als deze niet aanwezig is kunnen wij eventueel de grond verbeteren.

Berlinerwanden plaatsen

Het is voor ons geen probleem om op moeilijk bewerkbare kavels grondwerk te verrichten. Wilt u bijvoorbeeld een schuur of woning met kelder naast jouw huis, of het huis van jouw buren bouwen? Dan plaatsen wij Berlinerwanden om het bestaande bouwwerk te beschermen tegen verzakking. Berlinerwanden zijn keerwanden die wij in de grond plaatsen, waardoor de grond van buiten de bouwput tegen wordt gehouden.

Terrein vervaardiging en grondverbetering

Bij het ontbreken van een goede basis voor uw fundering of stoep kunnen wij de grond verbeteren. Als de grond onder jouw fundering niet goed is, bijvoorbeeld een klei of veenlaag, kunnen wij deze vervangen door zand. Daarnaast kunnen wij jouw grond ook verbeteren met gebroken puin. Kleilagen in uw tuin kunnen wij afgraven en vervangen voor teelaarde (tuingrond).

Levering gebroken puin, grond en zand

Als u zand, grond of gebroken puin nodigt heeft voor uw grondwerkzaamheden kunnen wij deze zelf aanleveren.

Wegen openbreken

Met onze eigen machines kunnen wij wegen opbreken en klaarmaken voor een nieuw wegdek of een nieuwe stoep. Hier leveren wij zelf puin of zand voor aan. Al onze machines en machinisten hebben de juiste certificering.

Riool werkzaamheden

Wij kunnen oude riolering verwijderen, nieuwe riolering aanleggen en aansluiten. Denk hierbij aan nieuwbouwpanden waar wij riolering en putten aanleggen. Wij hebben de benodigde machines en certificaten om de opdracht uit te voeren.

Mobiele grondzeefmachine

Met behulp van een grondzeefmachine kunnen materialen op een makkelijke en snelle wijze van elkaar worden gescheiden. Dit kan gebruikt worden om klinkers, stenen en puin te scheiden van losse grond, zodat er schone grond overblijft. Deze grond is vervolgens weer herbruikbaar. Onze mobiele grondzeef kan alle gewenste materialen van elkaar scheiden.

Een greep uit onze machines

Het is mogelijk om deze machines te huren met een gecertificeerde machinist.

Neem contact met ons op

Staat wat u zoekt er niet tussen? Wij kunnen u waarschijnlijk wel helpen. Bent u geïnteresseerd in een van onze services, schroom dan niet om contact op te nemen! Bel ons op tel: +31(0)24-6423991 of neem contact op via het contactformulier.

Dit formulier wordt beveiligd door ReCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Aanmelden