Grondwerken

Wij bieden allerlei grondwerkzaamheden aan voor uw bouw, zoals bouwputten, tuinen, sleuven, riolering, wegenbouw etc. Met alle machinale grondbewerkingen kunnen wij jou helpen. Hiervoor hebben wij onder andere graafmachines, shovels, kiepers, kranen, minigravers, e.d. In het verleden hebben wij onder andere projecten gedaan voor de Gemeente Nijmegen.

Sloopwerken

Gespecialiseerd in alle soorten sloopprojecten van de sloop van een wand tot een totaalsloop. Wij zijn in het bezit van de benodigde machines, materiaal en ervaren vakmensen.

Containerverhuur

Verhuur van containers van 8m³ inhoud tot een inhoud van 40m³. Alle soorten afval kunt u hierin kwijt. U huurt gemakkelijk en binnen een paar klikken een container. Deze kan al binnen 1 werkdag worden geleverd.

Levering van zand, grind en grond

Wij kunnen zand, grind en grond voor u leveren of laten transporteren. Bestel uw gewenste hoeveelheid en deze wordt gemiddeld binnen 1 werkdag geleverd.

Neem contact met ons op

Staat wat u zoekt er niet tussen? Wij kunnen u waarschijnlijk wel helpen. Bent u geïnteresseerd in een van onze services, schroom dan niet om contact op te nemen! Bel ons op +31(0)24-6423991 of neem contact op via het contactformulier.

Dit formulier wordt beveiligd door ReCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Aanmelden